lørdag 11. september 2010

Kan det være det Same?

      Foto:ryan.txanson@gmail.com (Nrk.no)


Har marsboere endelig landet på jorden? eller har noen glemt en grønn sokk i kofte-vaskemaskinen?


Niks!! Dette er faktisk butikkjeden Kiwi som er ute å fester litt. En del Samer har uttrykt at de føler seg heller støtt av dette. Jeg har veldig, veldig, veldig lyst til å mene noe om dette her merker jeg, men jeg aner ikke hva!!! Les saken HER og gjør deg opp en egen mening :-)


Etter litt tenking vet jeg hva jeg mener. Syns Kiwi har tråkket seg selv på foten ved å trø denne i utgangspunktet private festen i trynet på den samiske kulturen.. Ukult! skjønner at Kiwi folkene syns det er morsomt med signalgrønne kofter, men de kunne med hell ha unngått å vise de offentlig. I tillegg burde de ha visst bedre enn å leie ett samisk band til å spille for dem. Her lå den største blemma syns jeg... Ikke gjør narr av folk og trø det i trynet på dem!! Ihvertfall ikke når du representerer en stor seriøs bedrift! 


Greit å tøyse med seg selv, men ikke å mobbe andre....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar