onsdag 13. oktober 2010

Den blide hunden

En sen kveld da jeg kom tustene hjem traff jeg en veldig blid hund.

Den blide hunden gjorde sannelig meg å veldig blid, så jeg koste den masse (spesielt bak ørene, da dette tilsynelatende gjorde den blide hunden enda blidere).

Dette helt uten hensyn til min sterke allergi for hunder (sjakktrekk...).

Halen til den blide hunden gikk rett til værs og viftet vilt (dette kalles å logre). På en eller annen måte gjorde dette meg ENDA litt blidereFant ut at dette var så blidgjørende at jeg måtte blogge litt om blidheten min... Akkurat da gikk det opp for meg at når en blogger blir så blid at han blogger om det, er det:

                                    BLOGGRING :-D

konklusjon: hunder og bloggere er blide. (når de bloggrer vel og merke)PS. Hunden jeg traff var ikke Idefix....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar