torsdag 7. oktober 2010

Føler du deg lykkelig?

Hva er egentlig lykke?

Om lykke er en følelse kan man jo si at man føler seg lykkelig. Men følelser er jo himla flyktige og kan jo ærlig talt forsvinne på et øyeblikk. "Er du lykkelig nå som du er nygift og gravid?" "Absolut ikke, for jeg dunket nettopp albuen!"

Litt trist hvis lykken ikke tåler mer en det.

 Frem til lunch ville jeg kalt denne lykke:

Nå er jeg derimot stappmett så jeg tror ikke en diger is hadde gjort at jeg følte meg spesielt mye bedre!!

Det blir jo også litt snodig om man kunne spise seg lykkelig! Med min appetitt kan jeg spise til hele kroppen verker. "Du verden så lykkelig jeg ble......!"

Kanskje man kan vurdere lykke ved tenke seg at om man holdt sin beste venn og en snickers utfor ett stup og måtte slippe den ene, så ville man valgt å beholde vennen.

Det vil si at det som gjør deg lykkelig, er den ene tingen du ville valgt å beholde om alt annet forsvant?

 (ikke at en snickers er "alt annet" jeg har... Dessuten er jeg ikke noe glad i nøtter så snickers var et dårlig alternativ uansett)

Kanskje lykke er å skrive all mulig fjas en driver å tenker på i en blogg og erfare at hauevis av mennesker har giddet å lese det??
Det er ikke godt å si for jeg har nettopp dunket albuen.....

Til slutt vil jeg bare rette en oppmerksomhet til min kjære mor som gremmes over alle skriveleifene mine. Det gjør meg litt lykkelig at du har bry til å lese bloggen min allikvel :-) Ps. Ingen snickers ble skadet under bloggingen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar