søndag 7. november 2010

Sesongslutt

Jeg har lovet at dette ikke skal bli en fotball-blogg, men i dag må jeg si noen ord.

Tusen takk til Norges fotballforbund som har ødelagt serien ved å spre den utover hele uka. Fotball dreier seg jo ikke om "oss" og "dem". Det dreier seg ikke om trofasthet, kontinuitet og følelser. Det dreier seg kun om hver enkelt kamp, helt uavhengig av alle andre.

Det er god å slippe oversikten over tabellen. Det er godt å slippe å gå på hjemmekampene, fordi de går mitt i uka sånn at man ikke har mulighet til å se dem. Hjertelig takk!

Videre vil jeg takke Ik Start for at de valgte å drite ut sine avtroppende spillere. Jeg forstår godt at to typer i sumo-kostyme som løper over banen er viktigere enn å hylle opptil 14 år med fotballhistorie. Jeg er virkelig glad dere klarte å vente til de fleste var gått hjem, før spillerne fikk sinn hyllest.

Jeg vil også takke for at dere først valgte å fjerne de faste plassene våre. Det er jo ingen følelser knyttet til å sitte på sin faste plass på hjemmekampene. Tusen takk for at dere nå like godt fjerner hele feltet. Det er jo ikke noe vits å ha seter der hvor folk har vist at de ønsker å være.

Jeg vil også få takke Menigheden. Nei vent dere finnes jo ikke. Det er jo bare Ultras som står bak målet nå. Men for all del, Vold er jo også artig!

Til slutt vil jeg takke noen personer helt seriøst.

Takk til Rune Nilssen for innsatsen i Start. Du vil bli dypt savnet. Ingen klarer å sette i gang et angrep sånn som du kan. Takk til Clarence Goodsen for den virkelig gode jobben du har gjort i klubben. Takk til Bernt Hulsker for at du er den du er og gjør fotballen energisk. Tusen takk til Knut henry Haraldsen for det bidraget du tydeligvis har gitt utenfor banen.

Og aller sist: takk til den pene (og kjempefulle) jenta som danset på bordet, før kampen. Du gjorde denne fotballsøndagen verdt å få med seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar