lørdag 1. januar 2011

KALKUN MYRDET OG PARTERT

En vakker vinterkveld i 2010, skal den da allerede drepte kalkunen ha blitt partert, stekt og servert til en rekke uvitende mennesker.

Grusomheten fant sted ved en såkalt "nyttårsfeiring" i Kristiansand hvor disse menneskene var gjester. Da kommunikas-JON i dag kontaktet gjestene var flere av dem helt uvitende om hva som hadde skjedd.

"Jeg blir helt forferdet, hva er det du sier? Er det virkelig sant?" Slik reagerer "Jon", når vi konfronterer han med opplysningene om kalkunen. Han har vondt for å tro at han kan ha vært del av en slik tragedie helt uvitende.

kommunikas-JON har fått tilgang til unike bilder fra parteringen. De fleste bildene var for grusomme til å kunne publiseres.

Det første bildet vi har valgt å publisere, viser en mystisk mann i hatt og en mørkhåret jente som lener seg over den parterte kalkunen.


På bilde nummer to ser vi en korthåret mann som i følge kilder skal være en slags yppersteprest i en parterings-sekt. Han smører inn offeret med noe som skal være en "hellig" blanding basert på vievann, smør og krydder.  Fler av gjestene har i dag takket ja til krisehjelp, etter å ha blitt informert om grusomhetene.

Jon Kommunik er leder for parterings- kriseteamet og kan fortelle at flere av gjestene sliter med depresjoner, skjelvinger og dårlig humor.

"Vi skal gjøre alt vi kan for dem", sier han i en kort kommentar.
Kommunikas-JON følger saken videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar