onsdag 16. februar 2011

Gullkorn fra ordførermunn

Varaordfører Rita Ormbostad (H) i Aure, er i følge NETTAVISEN.NO ikke helt fornøyd med norges MGP deltakelse i år.

Foto: Nettavisen.no (Scanpix/Tidens krav)


Dette har hun uttrykt på facebook med noen aldeles glitrende uttalelser for en varaordfører. Hun har blant annet skrevet:


«Gi mæ sama, isbjørna å moskusa! Æ syns d e d vi ska sæll, å itj at vi har åpne asylmottak!!!!» 


For deretter å følge opp med denne lille røveren:


«Ska kvæss mæ et spyd å handel bongotrommå t dusseldorf! Muli æ ræse te afrika å sjer d derifrå! Her ska det etast gnu!!!! Ska ta me mæ næste års innslag oppatt tænkt æ...».


HAHAHA :-D 


Det er tydelig at det ikke finnes noen som helst formelle krav til kommunikative egenskaper eller utpreget hjerneaktivitet for å jobbe som varaordfører!


Disse utsagnene er jo selvfølgelig like mye føde for media, som en diger glinsende indrefilet for en utsultet hannløve, så når journalistene (selvfølgelig) angriper Ormbostad, har hun følgende forsvarstale på lur:


 "Jeg kan skjønne at noe av det jeg skrev oppfattes som rasistisk. Det var rett og slett en spøk, ikke noe vondt ment med det. Folk er idioter, uansett farge for meg, altså."


Til mitt forsvar: "Folk er idioter uansett farge for meg", klarte hun å lirke inn der altså.


Hun har ikke bare noe imot "gnuspisere" og "bongotrommere", men ALLE mennesker generelt.
Hun gjør vel faktisk bare unntak for samer, men de plasserer hun i samme kategori som isbjørner og moskuser, så jeg er usikker på hva slags kompliment det egentlig er!


Flaks hun ikke er folkevalgt eller noe sånt! Dert hadde jo vært litt stusselig om en folkevalgt skulle synes at alle hun representerte var idioter.....


Jeg hikster enda!


Jeg skal innrømme at å høre den nye MGP sangen, ikke er den mest utsøkte musikkopplevelsen jeg har hatt, men til og med jeg skulle klart å uttrykke det mindre klønete enn dette!

Alle sitater og bilder er frekt og freidig sakset fra nettavisen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar