tirsdag 14. juni 2011

Mitt liv i små mentale bilder


Del 1. Jon mosjon
Til å begynne med føler jeg det er på sin plass å snakke litt om vekten min. Jeg har forstyrrende mange ganger i det siste fått høre at folk liker å se gamle bilder av meg, fordi jeg er så gøy når jeg er feit.
Mange takk!

Okay, kanskje ikke så ille, men you get the point...

Jeg må vel kunne innrømme at jeg for 40 kg siden ikke var verdens stiligste menneske. Heldigvis hadde jeg fremdeles min slående sjarme og intelig, intelleg, intellige, smarthet. Dessuten holdt jeg liv i bomullsindustrien ved å kjøpe telt klær. Det krever litt stoff å pakke inn 124 kg.

Bare hyggelig kjære bomullsbonde.

Nå er jeg i hvert fall en ivrig mosjonist som løper rundt i hytt og pine og du verden som jeg trives med det! Melkesyre er jo også en partyfaktor.

Det var jo selvfølgelig en grunn til at jeg este som en gjærdeig. Det kommer i neste del. Da skriver jeg nemmelig om de fantastiske kjøttslingsene jeg kalte lunger.

Gleder du deg?

Ja det gjør du! 
Blogges på Torsdag =)

2 kommentarer: