tirsdag 25. oktober 2011

late update

I dag så jeg en gjeng med tenåringer som ruslet langs gaten når jeg skulle hjem fra jobb.
Den ene av de gikk med en slags gåstol og dro kroppen etter denne. Han så ut som alle de andre, med fete klær og litt attitude. Så utrolig kult tenkte jeg! bare fordi du må bruke en slags gåstol skal du ikke være noe mindre fet enn alle de andre! RESPECT!

Så innså jeg at gåstolen bare var en handlevogn de hadde rappet og herpet...

Anyways, nå har jeg hvert i praksis hos Mediepartner i fem uker og det har hvert helt knall. holder på med siste uken nå, så snart er jeg en helt normal student igjen... blir artig å komme tilbake på UIA, men litt kjipt å slutte hos Mediepartner å!

Her er arbeidsplassen min hos Mediepartner sånn den så ut den første dagen.


 Nå ser det ut som om noen har forsøkt å drepe den ved papir-kvelning! 

Jeg begynte optimistisk med en liten rød perm (den som ligger til venstre for edb-maskinen), som skulle ta vare på papirene mine. Nå ligger den stakkars lille røde permen på bunnen av et papirtorn på høyde med en velvoksen furu og hveser etter hjelp.

Nu vel, en uke igjen så skal jeg grave den frem og forsøke litt førstehjelp.


Hva rimer på trikken?

-vinduene


blogges!

2 kommentarer:

  1. Første del av fortellingen i dette innlegget begynte med RESPECT, og så drev de gutta med bare tullball - og det er SO NOT RESPECT! Makan! :S Synes forresten jeg kan se for meg papirene med litt pult, bare :p Den sier nok at det er godt det bare er 1 uke igjen med Kommunikas-Jon (KANON!) ;-)

    Ja nå er det lenge siden, det må gjøres noe med! :-) Hva skal du til helgen? :-)

    SvarSlett
  2. Ja bare tre dager til kanonen er ferdig ;) så er det back to school! Tenkte meg ut en tur I helgen :) skal du?

    SvarSlett