tirsdag 21. september 2010

Dont ask, dont tell

Forsvar?

I følge The New York Times er tiden inne for å atter stemme på hvorvidt homofile (som innrømmer at de er homofile) skal få lov til å være i militæret. (Om det er vrient å gjennomskue, vil altså de fargede bokstavene lede til saken)

Selv mener jeg at homofile ikke bør være i militæret. Det samme gjelder heterofile. Om ingen er i militæret, blir det ikke noe krigings heller :-D Nå er det dessverre sånn at væpnede konflikter finnes om vi vil eller ikke, så militær trenger vi.

Da må det da være revnende likegyldig om du blir skutt av en som er homo eller en som er hetero... Det er da like forbaska vondt uansett! Og hvorfor skulle det bety noe om jeg vet at vedkommende er homo eller ikke??? "Øy han som drepte deg var homo, esse".. Shit! da blir jeg enda mer dø!

Om den som løper mot meg med en AG skriker: "jeg er homo, jeg skal drepe deg", eller bare: "jeg skal drepe deg", betyr svært lite..

jeg blir grise-redd uansett!


Himla greit visst det var så enkelt.........

3 kommentarer:

  1. Jeg synes forslaget ditt om å nekte heterofile militærtjeneste var veldig bra. Neste logiske steg må vel være å nekte heterofile å bli terrorister også?

    SvarSlett
  2. Hey! Nå er du inne på noe! Hvorfor har ingen tenkt på det??

    SvarSlett
  3. Fikk plutselig troa på at verdensfreden er innen rekkevidde!

    SvarSlett