mandag 20. september 2010

Ukestart

Ny uke er på gang og det kan virke litt slitsomt! Derfor starter jeg uka med idylliske morgenbilder tatt på odderøya kl 07.03 og 07.15 mandag morgen 


Nå kan det være lett å å tenke seg at å jogge så tidlig på morgenen (frivillig) er ett tegn på flinkis-het.. Det må jeg avkrefte.

Det hele skyldes den dårlig samvittigheten jeg sitter igjen med etter å ha trødd trynet med pølser, chips og melkerull. 

Hendelsen utspant seg søndag kveld som en direkte reaksjon på 4-2 seier, fridag uten noen form for jobb og tanken på at det var søndag. Jeg trøkket inn melkerull på melkerull og chips på chips til smerten var uutholdelig, tårene spratt og jeg kunne høre huden på magen gi etter som skroget på en torpedert u-båt (Russisk S-klasse). Baaare en til.. klarer en liten melkerull til!! Evig smerte...

Om dette ikke var nok hadde jeg på forhånd rukket en halv pose chips og fire halvlitere i forkant av kampen jeg nå feiret. ølet boblet og gjæret så ølskummet piplet ut av øyne og ører.. bare eeeen melkerull til! 

Etter å ha bearbeidet "selvmordsforsøket" med smerte og svette i løpet av natten, valgte jeg altså å starte dagen med en joggetur... men det ble noen koselige bilder da :)

Håper du får en fin uke!

2 kommentarer:

 1. Hei.
  Lurte rett og slett på om du kunne si om du trives på master i samfunnskommunikasjon? Får dere litt "prøvekanin"-følelse, eller er ting litt på plass?
  Er bare litt interessert i studiet - og det er jo ikke SÅ mange som kan fortelle om faget til nå. Fikk opp din blogg når jeg googlet master i samfunnskommunikasjon.
  Så du ikke tror jeg er en crazy femti år gammel mann. Eller en despo seksten år gammel jente.
  Er bare rett og slett interessert faget - og lurer på om du kan skrive litt om det? Virker det å være et fag som kan ende med jobb, feks?
  Du kan gjerne bare svare her i kommentarfeltet.

  SvarSlett
 2. Heisan Karen i Hagen :) Jeg hadde ikke hatt noe imot å fortelle deg om masteren selv om du var en femti år gammel mann, eller ei jente på seksten!

  Vi får nok litt prøvekanin-følelse siden alt er nytt, men det virker gjennomtenkt allikevel. Dessuten er det litt ekstra oppmerksomhet siden vi er helt nye. Nå har vi eksempelvis fått Kindle lesebrett ut året og fra nyttår får vi Ipads. Det hjelper litt på leselysten de mørkeste kveldene...

  Masteren er en blanding av kommunikasjon, samfunnsfag og organisasjon på en måte. Det dreier seg om hvordan man kan kommunisere med samfunnet rundt seg for en bedrift e.l. Dette semesteret er eksempelvis sammensatt av retorikk, globalisering og prosjektledelse.

  Det er lagt opp til 6-8 uker praksis i tredje semester, hvilket gir en god fot innenfor en bedrift eller i det minste kontakter/referanser. Foreløpig er det Statoil, Agder energi og Strømmestiftelsen som har vist størst interesse for oss...

  Masteren virker veldig bra så langt. Jeg tør absolutt å anbefale den

  SvarSlett