onsdag 24. november 2010

Et blikk

Et blikk sier mer en 1000 ord. Jeg vil ikke påstå at jeg har øye for slikt (knis), men det er noen blikk man bare legger merke til .
Jeg skal ikke lyve.. Det gjelder mest kvinner

Et blikk man ofte møter er "Hva slags jobb har du, hvor mye tjener du og hvor bor du" blikket. Dette blikket kikker over deg kjapt og FORSVINNER IGJEN!! Er det så lett å se at jeg bare er en fattig student?

ett annet blikk som ofte dukker opp er " Det er jeg som eier hele verden, men jeg klarer ikke å skru av alarmen" blikket. Dette kommer stort sett i fra ganske pene, men også veldig fulle jenter. Et passende blikk tilbake er "snakkes".


                                Dette blikket kan du egentlig  også godt styre unna

En annen liten røver av et blikk, er det som sier" Kjøp en long island ice til meg da". Her ligger noe av grunnen til at jeg er en fattig student... Jeg går på den støtt og stadig.

Den største klassikeren i blikk, er det som (etterhvert) sier  "Jeg ser på han bak deg altså" ...   Au

Det beste blikket har jeg enda i vente. Det er det blikket som sier "Jeg likte ikke det du skrev om at jeg ikke får skrudd av alarmen"

Jeg kommer til å elske det blikket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar