torsdag 10. februar 2011

kommunikas-JON avslører!

En fedme-epidemi feier over landet.
Jeg har fått tak i upubliserte wikileaks opplysninger som forklarer årsaken til epidemien

Av hensyn til personvern velger jeg å ikke offentliggjøre navnet, men nøyer meg med å opplyse om at han har tilhold i Aker (Østre)

Bildet av "Bakeren" er anonymisert


Vedkommende som av etterretningstjenesten har fått kallenavnet "Bakeren" , har i årevis produsert julekaker og kringler, som har blitt distribuert på landsbasis og trykket inn i uskyldige barnemunner.

Det rare med det er at det skjer helt åpenlyst.
"Bakeren" har gjennom lobbyvirksomhet, korrupsjon og utpreget propagandavirksomhet, sørget for å rette all oppmerksomhet BORT fra grusomhetene han bedriver. Dermed kan denne storslåtte distribusjonen av fedmefremende midler skjer helt åpenlyst, til en verden av hjernevaskede mennesker, uten at noen overhodet reagerer.

Det verste at han ikke bare baker store tydelig usunne kaker, men han baker også små, som ikke "føles" så gale. "Det er jo bare en liten en, den kan jo ikke skade"

På den måten øker han det gjennomsnittlige sukkerforbruket til nordmenn med ca 7 gram.

SJOKKERENDE, men dessverre likeså helt sant

På toppen av at han baker noen store og noen små, baker han også noen MED SUKKER PÅ!

På UTSIDEN av kaken, helt åpenlyst!!

Allikevel er det ingen som reagerer...

Jeg frykter vi alle er fanget i grepet til "Bakeren" fra Aker (Østre)

Jeg blir ikke overrasket om "Bakeren" gjennom sitt enorme kontaktnettverk, klarer å å få denne bloggen fjernet svært raskt.

Jeg vil for min egen sikkerhet gå under jorden, i et forsøk på å slippe unna, men "Bakeren" lar dessverre ingen løse tråd....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar