onsdag 9. februar 2011

Sutreblogg

Med fare for å skli ut av lesingen og inn i en blogg, skriver jeg herved en blogg..

Lårene verker etter verker etter gårsdagens trening, ryggen og nakken knaser som en pakke knekkebrød i en tørketrommel og fascinasjonen for bøker er omtrent på linje med Hitlers (og han brukte jo stort sett bøker til bålfest  og pølsegrillings).

Så hva kan jeg gjøre med det?

Jo jeg kan sutre på bloggen min, som en liten snørrvalp med knøttsmå problemer som blåses ut av proporsjon, til overdimensjonerte lidelser, fordi jeg ikke klarer å se sammenhengen mellom meg selv og resten av verden.

Tror ikke det er så mange utsultede mennesker som sier: "Jeg har lissom ikke no motivasjon for å spise i dag da lissom"

Fy skamme seg! Her sitter jeg å klager over småting, mens folk i verden lider!

Vel, sånn er det bare av og til.. Gjør det meg til et dårlig menneske? mulig, men i dag er jeg ikke motivert for å gjøre noe med det.

Sannsynligvis i morgen, garantert i går, men ikke akkurat NU!

sulten er jeg å!

Merker at å skrive en fullstendig umotivert  sutre-blogg egentlig er ganske artig :)

Her er forresten et sutretryne :-D

Får bare gamble på at noen andre er mer motivert for å lese en jeg er i dag, for ellers er det jo ingen som kommer til å lese den...

Og da blir jeg skikkelig grinete!Ps.Øivind: om du tror jeg nå sitter å skriver notater fra boka: "En verden af medier", så tar du helt feil...

4 kommentarer:

 1. Jeg begynner å lure på om du i det hele tatt har sett på boka, for tittelen er jo "En verden af medier"... Mhm! Og nå ble akkurat plassene deres på biblioteket tatt.. Med vennlig hilsen frøken detektiv, Vibeke (hun uten c)

  SvarSlett
 2. Bomma der gitt! Tror medialisering bare hadde festet seg litt for mye.. Har en snikende følelse av at du tok plassene våre forresten...?

  Med vennlig hilsen frøken kommunikas-JON

  SvarSlett
 3. Bom igjen. Godt ikke du skal konkurrere i noe skiskyting idag, for det hadde blitt mange strafferunder.. :-P jeg fant en flott oransje stol som passet meg ypperlig, så da ble det for mye å flytte på seg. Selv om dere hadde vindusplass!

  SvarSlett
 4. nei sky-skiting er ikke min greie! heldigvis!

  SvarSlett