mandag 7. mars 2011

En god blogg forlenger livet

... slik lyder det gamle ordtaket fra vikingenes æra. På den tiden ble de riktig nok kalt runer, men potet, potatis sier nå jeg!

En god blogg forlenger livet.. Det kommer ikke denne til å gjøre. de tre minuttene du bruker på å lese denne, får du aldri tilbake. Jeg har stjålet 3 minutter av ditt liv.

Er du dum nok til å lese den to ganger kunne du nesten likegodt ha tatt en røyk, selv om den visstnok forkorter livet ditt med syv minutter.. Da har du faktisk et minutt til gode om du leser denne bloggen to ganger i stedet for å ta en røyk...

mitt nye slagord er derfor "kommunikas-JON Mindre skadelig en røyk" Trekker ikke den lesere så vet ikke jeg!

Skulle du derimot spise et eple og en gulrot mens du leser, vil livet ditt bli knøttlitegrann lenger enn den tiden det tar å lese bloggen.. dermed gå du plutselig i pluss.. kanskje slagordet heller burde være "kommunikas-JON, best servert med gulrøtter" ?


Uansett om du velger å la denne bloggen forkorte eller forlenge livet ditt, vil jeg påstå at livet ditt ikke ville være det samme om du ikke hadde lest den. Jeg sier ikke at det ville vært dårligere... kanskje snarere tvert imot..

Men annerledes hadde det vært !

Med det faktum i bakhodet at jeg har påvirket livet ditt for all fremtid, vil jeg ønske deg og dine en fortreffelig uke :)

GOD MANDAG :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar