søndag 13. mars 2011

I dritt til halsen

Tok meg en aldri så liten spasertur for å lufte meg denne nydelige søndagsmorgenen..

Det triveligste med å gå å kikke på husene, fuglene og skyene.. Det vil si det ville vært trivelig om jeg ikke måtte gå med hodet bøyd hele tiden!

DU STORE ALLSTYRENDE hvor mye drit det er på veien!!!

Jeg tar meg selv til tider i å irritere meg over at hundelorten ligger igjen midt på fortauet! Kunne kanskje vært en tanke å I DET MINSTE ta en pinne å lirke den ut i grøfta?

og til deg som støtt og stadig tenker at hunden din aller helst bør drite i gården min:

Klarer du å gjette hvilken av disse fingrene som er forbeholdt deg?

MEN Hundedriten er jo dessverre det minste problemet. Det finnes nemlig noen som legger igjen mer av stasen sin enn hundene... det er hester!

Selvfølgelig må hester gjøre sitt fornødne som alle andre og jeg skjønner at et vegghengt toalett og dopapir blir litt vanskelig når man er utstyrt med hover og valnøtthjerne

MEN Hesten er jo ikke ute å går alene! Hva om den som sitter bakpå hadde tatt seg av det? kunne jo være trivelig om LASSET med dritt ikke lå midt på fortauet, slik at jeg må vasse med avføring til knærne for å komme meg rundt på Lund.

 PÅ LUND! Det er jo nesten midt i byen!! Hvorfor i allverden skal det tettest bebodde området i byen brukes som hestetoalett??

Mulig jeg virker noe kritisk her nå, men det var bokstavelig talt dritt OVER ALT! Det kan da ikke være nødvendig!

men, men nok klaging fra meg nu!

Ha en trivelig søndag, uansett om du vasser i, spar på, eller driter i hele dritten!

3 kommentarer:

 1. hehe selv om jeg er ei hestejente er jeg enig med deg ang hestelorten altså! Vi merker når hesten må på do, så det går an å styre den ut i grøfta så dritten ikke havner midt i veien..eller rett og slett bare hoppe av og skyve den ut i grøfta=) Men noen er rett og slett bare late^^

  SvarSlett
 2. Fetteren til Stian14. mars 2011 kl. 10:44

  Du må sjekke fakta litt bedre Jon. Lund er ikke det tettest bebodde område i byen. Koboltveien på Tinnheia er det tettest befolkede området i Kristiansand. Og Slettheiveien er det størst befolkede området. Så ha! Men jeg er enig med dritten. Fordelen med hestedritt er at den brytes ned ganske fort. Det er verre med hundedritt. Selvom hundedritten er mindre, varer den lengre. :(

  SvarSlett
 3. Håkon: Jeg overdrev folketettheten av kunstneriske årsaker..

  Janne: Hadde bare alle hestemennesker tenkt som deg, så hadde verden (ihvertfall verdens fortau) hvert et bedre sted å være =)

  SvarSlett