søndag 1. mai 2011

Sommer kommer!

Jeg har alltid vært en ihugga tilhenger av Quarten.

Hjertet brast da Daniel Nordgård i 2008 proklamerte at Quarten var konk. Jeg krysset fingrene og trodde så hardt jeg kunne da Buli gikk ned med mann og mus! Jeg var han som klamret meg til en planke da titanic forsvant i dypet og med optimisme i stemmen sa: "Kanskje de kommer opp igjen?"

De kommer ikke opp igjen og her er det siste beviset:

Når til og med denne tar med seg Quarten i dypet, finnes det ikke lenger fnugg av håp..

MEN GJØR DET NOE??

Hva annet kan vi ta oss til i sommer?

1. Palmesus Går av stabelen 15 Juli og varer helt til 16 (altså dagen etter) De har flashet seg godt med navn som Kelis, The Dandy Warholes og mange mange flere :) billetten er nå oppe i svimlende 750,- men det tror jeg jommen det blir verdt.

2. Odderøya live Har like godt booket selveste OZZY den 06 august! Be there or be kvadratisk. i tillegg stiller black debath, Audry Horne og Cluch. og vi har mer i vente tydeligvis, for midt på hjemmesiden står det "nye slipp i morgen 09. mars" nu vel...

3. Toffen live? spennende å se om det er noe, men foreløpig ser det ut til å ligge litt brakk...

ELLERS?
 Den fantastiske byen K-town er det beste stedet å være når sola skinner. Derfor synes jeg vi skal tørke tårene etter Quart (selv om det ærlig talt bare er jeg som sutrer enda) å la juni, juli og august bli en lang smilende fest med sol, grillings, reker, god stemning, gode vibber og gode venner.

Kom du gjennom den setningen uten å trekke pusten blir jeg ganske imponert. For da har du nemmelig lært å lese inni deg.

until we meet again
TAKE CARE

1 kommentar:

  1. Oi, billettene til palmesus er blitt noe dyrere ja:S Men nå var det utrolig gøy i fjord da, det er jo verdt pengene=) Håper vi for sol på palmesus i år også!

    SvarSlett