torsdag 15. desember 2011

NISSEFEST

Jeg er våt!

Det ser ut til at høsten kom litt tidlig i vinter, for det regner jo helt fullstendig ustanselig, i dette landet for tiden (ihvertfall Kristiansand).

Allikevel kommer julefølelsen snikende innpå. Adventspynten henger i vinduene og hagene til folk lyser opp som små magiske feer, av alle ledlampene. Kristiansand sentrum er pyntet med girlander-lys og 2 milliarder juletrær som nesten har overlevd vinterstormene.

og i dag

I DAG skal jeg trekke på meg nisselue, drikke gløgg og stappe ansiktet fullt av julegrøt for i dag er det NISSEFEST med Rhetorica!

Alle er velkomne og vi skal gni jula godt inn i trynet på alle som dukker opp! (for skoler i drammens-området kan dette godt regnes som en advarsel)Denne bloggen skrev jeg samme dag som jeg klaget over at alle sier "God Jul" på facern, selv om jula er langt, langt unna! Nu vel, jeg gir ihvertfall selvmotsigelsen et ansikt!

GOD JUL(ing) til alle og en vær

Han her altså -->  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar