fredag 4. mars 2016

KaosBrygg

Hei igjen.

Tenkte jeg skulle fortelle om en fyr jeg kjenner. La meg kalle ham en tjomi, kamerados eller nær bekjent. Hans egentlige navn er Bryggeren.

Dersom du liker øl som smaker noe annet enn tjukt vann, så er Bryggeren mannen. Under merkevaren KaosBrygg produserer han smaksopplevelser man bare kan lengte etter. Det brygges kaotiske smaker, men det er veloverveide kaotiske smaker. Jeg får vann i munnen bare av minnene. 

Dersom du tror dette er alkohol reklame kan du bare slappe helt av. Varene er ikke å få kjøpt. I hvert fall ikke enda.

Er det Bryggeren vi ser nede i hjørnet?

Grunnen til at jeg skriver om Bryggeren er fordi han driver med noe han åpenbart elsker. Det gir resultater. Med litt lidenskap kan man nå steder above and beyond.

Jeg har spurt meg selv noen ganger om jeg egentlig driver med min lidenskap? Av og til er det ganske kjedelig det jeg gjør. Regninger, regnskap og skuffelser når ting man trodde skulle skje, ikke skjedde. Svaret blir allikevel alltid det samme. Jeg elsker å jobbe i mine egne virksomheter. I motgang og medgang er det en livsstil å gjøre det jeg gjør. Jeg tror aldri jeg kommer til å få en "vanlig jobb" hvor jeg kikker på klokka for å vite når det er lunch og når jeg skal hjem. 

Heldigvis er vi alle forskjellige og vi ønsker ulike ting. Ellers hadde det blitt vanskelig å få til noe som helst.

Har du funnet din lidenskap? Jeg vil gjerne høre hva folk driver med og hvorfor de elsker det. Skriv en kommentar, eller send en mail til jon@kommunikas-jon.com om du vil dele :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar