onsdag 2. mars 2016

Omg, I'm back again.

Jeg sier det som bakgårdsgutta ville sagt i sin storhetstid; 

Omg, I'm back again (se tittel).

Det er kanskje ingen stor nyhet. Verken VG, Dagbladet eller Torridalsposten stilte på pressekonferansen.


Trangt om plassen på pressekonferansen


Jeg har vært så heldig å få en rekke henvendelser om å ta opp bloggingen igjen. Både privat- og bedriftsbloggen. Jeg har ikke full oversikt over hvor mange det gjelder, men det er altså mer enn én (siden 2012), som har sagt "Øy, skal ikke du blogge litt igjen". Nå klarte jeg ikke å stå i mot presset, så her er jeg igjen. 

Jeg er åpen for forslag til tematikker å drodle rundt, med eller over, men jeg har også en del egne ting som jeg tar tak i.

Dette innlegget benytter jeg til en oppdatering.

På Privaten

Etter å ha levd i sus og dus som Lundskråge, ble jeg røvet av ei snuppe fra Hoppsansveisan. Det gikk som det måtte gåkk. Nå har vi praktisk bil, bleier og høyt forbruk av grønnsaker. Jeg har fått en nydelig liten datter, og hun har en storebror som jeg får låne jevnt og trutt. Dvs. mellom fotball og karate, ninja og bånn gass (?) Pluss at vi  har ham 50/50 som den moderne familien vi er. 

Vi valfarter støtt og stadig til Hoppsiheita og besøker svigers. Hoppsiveien er virkelig perlen i Lund kommune, så jeg anbefaler alle en tur dit. De har tresko fabrikk, satelittstasjon og en velholdt matte på stadion. Det er bare å trekke treskoene på, hive seg på matten og skru en målgivende rett i parabolen. 

På jobb

På jobbsiden har det også endret seg litt. Trevisemenn har mer eller mindre fått ny funksjon og vi har opprettet TVM Nettvarme AS og TVM Butikken AS. Alt samkjøres fra lokalene våre på Lund. Vi kjører nettsalg for alle penga, og vi har biler i sving på logistikk. Skal du flytte et objekt mellom Kristiansand og Oslo, let me know. 

Jeg var også en ivrig flise-selger i min pure ungdom (for 4 år siden), men nå er jeg bare en trøtt gammel styreleder for samme firma. Med et og annet innhopp i butikken vel og merke. Det blir såpass lenge mellom hver gang at jeg begynner å slite litt med å snu på flisa. Jeg aner ikke hva noe heter eller hvor det ligger. 
Intet nytt med andre ord. 


På jobbprivaten

Jobbprivaten er en blanding av de to over. Det er enkelte av de samme spillerne på banen, men et nytt firma. Sammen med Aina (røveren fra Hoppiheia), har vi kjørt i gang Team Stenberg-Johnsen. Vi jobber med teamutvikling og salg under Forever Living. Aloe vera, sminke, kremer, barer, såper- you name it. I drink it, or smør it, alt etter som. Vi har fått et herlig team som stadig vokser, så det er veldig gøy. 


Dett var dett for denne gang. Er du ikke oppdatert nå, så blir du det aldri. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar