tirsdag 25. september 2018

Deig og boklansering


Jeg har bestemt meg for å skrive en bok. Dette valget tok jeg for snart 10 år siden og jeg har foreløpig skrevet fem avsnitt. Alle disse tilhører ulike bøker, så jeg anser meg selv som godt i gang med fem verk.

Tre av disse verkene aner jeg ikke hvor jeg har lagret.
Min neste bok skal hete «kunsten å gjennomføre».

Mens du venter kan du lese dette lille utkastet til en blogg jeg skrev mens jeg studerte:

Jeg elsker deig.

Aller mest elsker jeg deig som er ferdig stekt.
Et lite problem med det er at kjøkkenet mitt holder jevnt over 13 grader hele vinteren.

Får jeg først varmen opp på et behagelig nivå i det lille kottet, vil strømutgiftene alene gi bollene en kostnadsramme på 1500,- pr stk. I tillegg til rosiner som ligger på ca. en tier +/- for en diger boks. Dette vil gi bollene en total kostnadsramme på 1500,40,- pr stk. (pluss mel).

Derfor spiser jeg deig.Sånn var altså livet som student. Jeg kjenner på følelsen av at ting har utviklet seg litt siden da. Nå er det varmekabler i alle gulv og boller er bare en fjern drøm. Boller er jo ikke sunt, vet du.

Vi sees på boklanseringen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar