fredag 29. april 2016

Nye tider

Røyking var kult til litt utpå 2000 tallet, så kom snusen feiende inn som en brun hipster-kladd og overtok fruer og herremens overlepper. Det kuleste av det kule var å se ut som du hadde joinet fightclub, - og tapt.

Nå levnes det heldigvis liten tvil om de positive helsemessige effektene av snus og røyk. Så vidt meg bekjent applauderes tobakksprodukter av helsepersonell verden over. Dette handler altså mest om å være hipp og kul. Hvilket fører oss til Vaping. Vaping eller el-sig som det heter på hipsk, dreier seg om å teknologifisere hippe ting for å gjøre det enda mer hipperete. Det holder ikke lengre å mangle fyr, nå skal du mangle strøm. Her er forbrukerne også rimelig samstemte. brente kjemikalier fra en oppladbar pinne er helsekost for kropp og sjel.

Det å være hipp i den moderne verden tror jeg ikke er helt lett. Ikke før har du kommet på noe helt nytt, så har Instasnapbook spredt din nyvining til den store vide verden. Alle andre gjør plutselig det som du tidligere var helt alene om. Prøv deg på en "jeg gjorde det før det var kult", og alle synes du er en dust. En hipster i evig søken om å være først. 

Derfor vil jeg nå hjelpe unge forsmådde hipstere som sliter med å være først. Jeg skal gi dere det nyeste av det nye - slik at en liten håndfull av dere kan være aller aller først.

Jeg introduserer EL - Snus!

Null tjære eller nikotin. Bare et nyladet klokkebatteri dyttet under leppa. 

Det er en viss fare for at ticks kan bli en ny folkesykdom, men ellers bør dette være en sikker vinner. Jeg fristiller herved ideen til alle hipstere som trenger noe nytt. 

Men kom ikke her og si at ikke jeg var først!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar